zondag 13 juli 2014

Londen

Zondagavond : Om 7 uur moesten wij op school wezen en verzamelen om met ze allen naar Hoek van Holland te rijden, Op school kregen we een trui. Om half 8 reden we van school weg richting Hoek van Holland. Om half 9 kwamen we daar aan en we moesten gelijk inchecken, daarna gingen we de boot op hij was heel mooi en super groot. (Ik vond het heel spannend om de boot op te gaan omdat me eerste keer was dat ik op een boot zat) Om half 11 moesten wij een toets maken met Engelse woorden en werd ons het programma uitgelegd. Hierna gingen we slapen.


Maandag: Wij werden 6 uur wakker gemaakt en om half 7 zaten wij aan het ontbijt het was heel uitgebreid ontbijt heerlijk ! Na het eten moetseten we gelijk verzamelen beneden om van de boot af te gaan , daarna moesten we uitchecken en op de trein te stappen de reis duurde 1,5 met de trein. Daarna werden we op een station neer gezet en mochten we even een half uur rond lopen, lekker Starbucks gehaald :)Daarna moesten we de metro's nemen en kwamen we uit bij een station vlakbij het hotel , het was nog even lopen maar uiteindelijk waren we bij het hotel , eenmaal daar moesten we onzen koffers in een kamer dumpen en gelijk weer in de metro stappen. We gingen met ze alle naar Kew Gardens (Dat is een hele grootte tuin ) We moesten allemaal opdrachten maken (heel saai) Uiteindelijk mochten we met de metro naar high park vanaf daar mocht je ergens eten en even 1 uur rondlopen. Ik ben naar een warenhuis geweest en even wat kleding wezen kopen. Daarna werden we naar de London Eye gebracht. Dat was heel vet ! Het was heel hoog ! hierna zijn we naar het hotel gegaan en werden de kamers gekozen en gingen we slapen.


Dinsdag: Wij werden om 7 uur wakker gemaakt onze eerste nacht in het hotel was heel leuk en super veel gelachen ! Na het ontbijt zijn we met de metro naar Natural History Museum gegaan. Heel leuk museum (museum waar night of the museum is opgenomen) Hier moesten wij ook allemaal opdrachten doen. Hierna hebben we geluncht en werden de groepen gesplitst. Ik ging naar Harrods , het is daar perfect wel heel duur een jurk was daar zo mooi maar was wel 90.000 pound . Hierna zijn we naar het Covent Garden gegaan (allemaal kleine marktjes) Heel leuk om te zien.  rond 18:10 zijn we naar de londen eye gegaan en zijn we de Cruize over The Thames gegaan. Ik vond er niet zo heel veel aan kwam denk ook omdat het regende, van uit hier zijn we Mr. Fish or  Pizza factory wezen eten :) Hierna zijn we naar het hotel gegaan en zijn we wezen slapen.


Woensdag: we gingen om 8 uur ontbijten en daarna zijn we naar de National Gallery gegaan ( museum met alleen maar schilderijen. om 12:00 gingen we richting Oxforst street en mocht je eigen middag van maken. Ik ging met vriendinnen shoppen , later splitste de groep op en ging ik met 2 vriendinnen en 2 jongens naar de speelgoedwinkel (grootste in Londen) WAUW wat was  die gaaf ! om 18:00 gingen we kip eten en hierna terug naar het hotel Nederland kijken. Hierna gingen we slapen.


Donderdag: om 07:30 moesten we opstaan en aan het ontbijt zitten , hierna moesten de kamers netjes zijn en koffers ingepakt zijn. Hierna zijn we naar een kerk gegaan en onze koffers daar neer gezet en toen naar een theater gegaan (voorstelling) na de voorstelling mocht je 1 uur rondlopen en zijn we naar Starbucks gegaan. Hierna gingen we terug naar de koffers en naar het station waar we ook vandaan kwamen met de boot . Hier mochten we 1 uur rond lopen en eten. Hierna zijn we terug op de trein gegaan weer 1,5 gezette. Hierna moesten we inchecken op de boot (stineline) Hier heb ik dus niet geslapen :)


Vrijdag : moesten we eigenlijk half 8 klaar staan en wakker zijn maar was dus een nachtje door gegaan ( het stormde op de boot ) Eenmaal klaar met de koffers en de boot stil stond konden we uitchecken. Ik zag me moeder weer en ging lekker naar huis ! heel lang geslapen thuis en nu weer tot rust gekomen.


Wat vond ik ervan ?
Ik vond het heel leuk en ik mis het wel een beetje , de groep was onwijs leuk en wat we allemaal hebben gezien was awsome ! ik zou het graag nog een keer willen doen met de zelfde groep! Heb heel veel kleding gekocht en heel veel Starbucks hihi :) Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit allemaal te lezen (en misschien wel een beetje heb overgehaald ! )

 

byeeex

Geen opmerkingen:

Een reactie posten