zaterdag 26 april 2014

Haar Tips.

hallo mensen,


sorry als het zolang duurde mijn blog deed heel raar waardoor ik niet blog in kon.
Maar gelukkig doed hij het nu weer ik heb een paar random haar tips voor jullie en hoop dat jullie er wat aan hebben, veel plezier ermee en veel lees plezier.


Tip 1 : Stel je staat onder de douch en je heb je haar al een keer gewassen met shampoo etc. met warm water is het verstandig om je haar na deze behandeling(en) nog een keer te wassen maar dan met koud water aleen shampoo! De eerste behandeling zorgt er namelijk alleen voor dat het vuil eruit gaat en de tweede zou er dus voor zorgen voor de geur.


Tip 2: Stel je wil naar een feestje gaan maar je haar wil je style of krullen is het belangrijk om een heat protcetion spray te gebruiken,  want stel je stylt je haar te vaak of krult dan breekt je haar af en dat wil je niet.(Dit telt ook voor een föhn)


Tip 3 : Stel je heb een slechte haardag en wil graag een knot in doen maar die knot die je maakt valt elke keer uit wat kan je daar  aan doen?  Je moet je haar goed borstelen en een staart in maken (strakken) daarna pak je de straat vast en draai je hem rond tot dat er op je hoofd een soort van drolletje zit. Deze knot kan je vast zetten met schuif spelden of een elastiek.


Tip 4 :Stel je wil de volgende dag slag in je haar of krullen maar je heb geen krultang heb ik een tip voor je ! Maak allemaal kleine strakke vlechtjes of een groote. Hierdoor komt er slag of kleine krulletjes
Ik hoop dat jullie wat aan de tips hebben ik moet zeggen ze werken bij mij allemaal en bij jou ? als je het heb geprobeerd zet hieronder dan een reactie neer ! Als je nog vragen heb ook graag hieronder neerzetten, de volgende tips worden nagels.Geen opmerkingen:

Een reactie posten